Доступність посилання

ТОП новини

Тимошенко відкрила засiдання уряду


Прем’єр-міністр Юлія Тимошенко заявляє, що дії Партії регіонів у парламенті свідчать про відмову від підвищення соціальних стандартів. Про це вона заявила, відкриваючи засідання уряду та коментуючи результати голосування у Верховній Раді за закон про підвищення соціальних виплат малозабезпеченим сім’ям.

«Уже сьогоднi очевидно, що нiхто з команди Януковича соцiальнi стандарти пiдвищувати не збирався – це були просто PR-технологiї. Вже пiсля виборiв починають вiдкриватися великi передвиборнi обмани, й людям просто необхiдно враховувати це у своїх подальших полiтичних визначеннях», – сказала прем’єр.

Тимошенко нагадала, що з фракцiї Партiї регiонiв за пiдтримку законопроекту про пiдвищення соцiальних стандартiв у Верховнiй Радi в середу висловилися тiльки двоє людей.

9 лютого Верховна Рада ухвалила в першому читанні проект закону «Про внесення змін до статей 5 та 8 закону України «Про державну соціальну допомогу малозабезпеченим сім’ям». Пропонувалося проголосувати за цей законопроект того ж дня і як за закон, але фракція Партії регіонів не підтримала це рішення. В результаті депутати вирішили розглянути в другому читанні цей законопроект вже наступного тижня.

Документ був внесений до парламенту народним депутатом від Партії регіонів Михайлом Папієвим.

XS
SM
MD
LG