Доступність посилання

ТОП новини

У Росії в аварії постраждали дві українки


У результаті аварії під Таганрогом (Росія) рейсового автобуса Ростов-Маріуполь 10 лютого дві громадянки України отримали важкі травми, їх шпиталізували до лікарні швидкої допомоги Таганрога.

Про це повідомляє прес-служба Міністерства закордонних справ України з посиланням на інформацію Генерального консульства України в Ростові-на-Дону.

За дорученням міністра закордонних справ України Петра Порошенка, Генеральне консульство України в Ростові-на-Дону встановило контакт з адміністрацією Ростовської області і керівництвом лікарні швидкої допомоги Таганрога з метою забезпечення ефективного лікування потерпілих.

Справа перебуває на контролі Генерального консульства України в Ростові-на-Дону та Департаменту консульської служби МЗС України.

Також повідомляють, що в Бєлгородської області Росії в снігові замети на двох вантажних автомобілях, якими перевозилися свіжі фрукти, потрапили троє громадян України.

За наявною в МЗС інформацією, Посольство України в Росії спільно з керівництвом управління МНС Росії по Бєлгородський області вживають невідкладних заходів для вирішення ситуації, що склалася на ділянці автодороги, із залученням необхідної спецтехніки.
XS
SM
MD
LG