Доступність посилання

ТОП новини

Тимошенко визначила пріоритети опозиційного уряду


Екс-прем’єр-міністр, лідер БЮТ Юлія Тимошенко визначила вісім пріоритетів діяльності опозиційного уряду. Зокрема, за її словами, йдеться про продовження антикризових програм, зміцнення енергетичної незалежності, ефективний розвиток аграрного сектору, реформування сфери освіти, а також місцевого самоврядування.

Тимошенко нагадала, що її уряд під час своєї діяльності здійснював 17 антикризових програм, завдяки яким була закладена основа для виходу України з кризи. «Ми боролися за кожну галузь», – заявила екс-прем’єр.

«Я хочу порадити Януковичу, щоб він зберіг на 2010 рік темп зростання ВВП 11,8%. Якщо він це зробить – це буде захистом для економіки. І все, що треба робити нашій політичній команді, щоб допомогти в цьому, ми будемо допомагати… Ми не будемо працювати чим гірше, тим краще, так як вони працювали останні два роки», – заявила Тимошенко.

Лідер БЮТ також нагадала, що завдяки її уряду був ліквідований інститут посередництва при постачання природного газу в Україну, також створено запас природного газу в обсязі 27 мільярдів кубометрів, а також повернули у державну власність стратегічні енергетичні родовища. «Я буду дуже пильно слідкувати, щоб все це знову не було розібрано по рукам «славною українською олігархією», – наголосила Тимошенко.

Сьогодні БЮТ оголосив про перехід в опозицію та намір сформувати опозиційний Кабмін.
XS
SM
MD
LG