Доступність посилання

ТОП новини

БЮТ ініціюватиме в парламенті розгляд відставки Табачника


Фракція Блоку Юлії Тимошенко у Верховній Раді виступає за відставку міністра освіти й науки Дмитра Табачника, мовиться в повідомленні прес-служби БЮТ.

«Фракція Блоку Юлії Тимошенко буде вимагати від Верховної Ради України на найближчому засіданні в першочерговому порядку розглянути питання про відставку Табачника», – йдеться в заяві.

БЮТ називає призначення Табачника міністром «зневагою до Української держави». «Перебування в уряді відвертого українофоба з україноненависницькими поглядами на посаді, від якої прямо залежить виховання, освіта, формування духовності української молоді, уже сьогодні викликало хвилю обурення широкої громадськості, учнів, студентів, наукової еліти», – мовиться в заяві.

БЮТ також наголошує, що ані Президент Віктор Янукович, ані прем’єр Микола Азаров не відреагували на акції протесту у зв’язку із призначенням Табачника.

Члени фракції висловили переконання, що їхня позиція щодо звільнення Табачника буде підтримана в парламенті.

12 березня депутат від фракції НУНС В’ячеслав Кириленко зареєстрував у парламенті проект постанови про звільнення Табачника з посади міністра освіти й науки, на яку він був призначений 11 березня.

XS
SM
MD
LG