Доступність посилання

ТОП новини

На Луганщині через повінь зупинили рух на 9 дорогах


Станом на ранок 24 березня в Луганській області через повінь припинили рух на дев’яти автошляхах, повідомили в Головному управлінні МНС України у Луганській області.

Водами річки Айдар залиті п’ять мостів у Старобільському районі і чотири – у Новопсковському. Зокрема, закритий проїзд на ділянці дороги Сватово – Новопсков – Мілове.

За даними відділу гідрології Луганського Гідрометцентру, за добу найбільше підвищення рівня води в річці Айдар сталося у селищі Новоселівка (Старобільський район) – на 1,12 метра.

Крім того, як повідомляє Мінтранс, на даний час підтоплені чотири ділянки місцевих автодоріг у Полтавській області, обмежений проїзд легкового автотранспорту на дорогах місцевого значення у Дніпропетровській і Миколаївській областях. У Харківській області – обмеження у швидкості на семи дорогах державного значення. В Івано-Франківській, Волинській, Полтавській, Сумській та Чернігівській областях – обмеження руху транспортних засобів за ваговими параметрами на період весняного відтавання ґрунтів. В інших областях проїзд забезпечений без обмежень, повідомляє Міністерство транспорту.
XS
SM
MD
LG