Доступність посилання

ТОП новини

Керівник «Укртелекому» сумнівається в швидкій приватизації компанії


Найближчим часом продаж українського монополіста на ринку місцевого зв’язку – «Укртелекому» навряд чи буде проведений, заявив голова правління компанії Георгій Дзекон.

«Моя точка зору не змінюється уже багато років – «Укртелеком» уже давно потрібно продати, але враховуючи, що на моїй пам’яті його продають з 2003-го, а почали ще в 2000 році…», – сказав Дзекон.

За прогнозом голови правління «Укртелекому», компанії цього року знову вдасться вирішити проблеми із заборгованостями: «Як і минулого разу, не зважаючи на деякі незрозумілі заяви, не буде ніяких проблем з обслуговуванням усіх внутрішніх і зовнішніх боргів «Укртелеком».

Фонд державного майна України цього тижня заявивпро намiр продати державний пакет акцiй «Укртелекому» в 2010 роцi. За словами виконувача обов’язкiв голови ФДМУ Олександра Рябченка, стартова цiна 67,79% акцiй пiдприємства становитиме не менше нiж 7 мільярдів гривень.

Водночас екс-міністр транспорту та зв’язку України Йосип Вінський заявляє, що «Укртелеком» повністю готовий до приватизації, а ціна продажу даної компанії на аукціоні має стартувати з 18 мільярдів гривень.
XS
SM
MD
LG