Доступність посилання

ТОП новини

Ми все зробимо для законної зміни влади в Україні – «бютівець» Гринів


Ігор Гринів, народний депутат від БЮТ, заявив в ефірі Радіо Свобода, що нинішня «влада насправді не є надовго... Ми сказали після виборів: Янукович – це не наш Президент. Це ганьба для України. Тому ми все зробимо, щоб в Україні знову змінилася влада, але будемо це робити в абсолютно конституційний, абсолютно законний спосіб».

Народний депутат Гринів сказав, що у БЮТ «раді, відкриті для всіх, хто не ввійшов до урядової коаліції... Якщо ми усвідомлюємо, що перед Україною є якісь загрози (а їх є достатньо багато), то всі, хто це відчуває, на мою думку, повинні об’єднуватися і шукати спільну платформу для протистояння цим загрозам».

Торкаючись опозиційного уряду, посад у ньому, «бютівець» Гринів зазначив, що «актуальною є на сьогоднішній день тільки посада Прем’єр-міністра. Наступного тижня буде, очевидно, представлений повний склад уряду. Зараз ідуть остаточні консультації, бо опозиційний уряд не має тієї структури, що офіційний уряд. Ми будували опозиційний уряд за європейським зразком – функціональний, тобто у нас немає окремо міністра вугілля, окремо міністра металу».

«Я думаю, що всі ті міністри, про яких почує і яких побачить Україна, мають достатньо досвіду, щоб займатися тими сферами і тими функціями, які на них будуть покладені в опозиційному уряді», – заявив для Радіо Свобода Ігор Гринів.

Детальніше розмову з Ігорем Гринівим читайте на нашому сайті в неділю.
XS
SM
MD
LG