Доступність посилання

ТОП новини

Пiдготовку України до Євро-2012 в УЄФА обговорять 2 червня


Питання пiдготовки України до проведення фiнальної частини чемпiонату Європи з футболу у 2012 роцi розглянуть 2 червня на черговому засiданнi Наглядової ради УЄФА в Ньонi (Швейцарiя). Про це повiдомив вiце-прем’єр з питань пiдготовки України до проведення Євро-2012 Борис Колеснiков.

За його словами, в особливiй зонi ризику перебуває львiвський стадiон: «Експерти УЄФА вже навiть не знайшли червоного кольору, а вiдзначають його чорним».

Водночас, Колеснiков зауважив, що до 2 червня планується завершити монтаж схiдної трибуни i перейти до монтажних робiт захiдної трибуни на львiвському стадiонi, а на термiналах аеропортiв у Донецьку та у Львовi планується провести роботи «з тим, щоб вийти до нульової позначки i приступити безпосередньо до будiвлi термiналу». На Нацiональному спортивному комплексi «Олiмпiйський» до цього часу в Києвi планується закiнчити монтаж залiзобетонних конструкцiй на захiднiй трибунi й встановити 50% опор.

«Я хочу запевнити українську громадськiсть, що всi iнфраструктурнi об’єкти, перш за все, спортивнi, без яких змагання неможливi, будуть готовi в термiни, близькi до встановлених», – заявив Колеснiков.

9 квітня у Швейцарії відбулося засідання спостережної ради УЄФА, на якому розглядалася підготовка України до проведення Євро-2012.

УЄФА поставив умови Україні в найближчі два місяці показати прогрес у підготовці до турніру.
XS
SM
MD
LG