Доступність посилання

ТОП новини

Суд зупинив слiдчi дiї у справi про втрату документiв з приватизації в Києві


Печерський районний суд Києва призупинив слiдчi дiї у справi про втрату приватизацiйних документiв на об’єкти в столицi, виданi протягом 2006-2010 рокiв, чиновниками Київської мiської державної адміністрації.

Як повідомили у прес-службi прокуратури Києва у вiвторок, КМДА оскаржила порушення кримiнальної справи за фактом втрати документів.

12 квiтня, зауважили в прокуратурі, Печерський суд перенiс розгляд справи на 22 квiтня.

«У зв’язку з оскарженням постанови про порушення кримiнальної справи, Печерський районний суд вiдповiдно до вимог КПК призупинив слiдчi дiї за цiєю кримiнальною справою», – наголосили в прес-службi столичної прокуратури.

Прокуратура Києва наприкінці минулого місяця порушила кримiнальну справу за фактом службового недбальства посадових осiб Головного управлiння комунальної власностi Київської мiськадмiнiстрацiї, з вини яких були втраченi документи щодо приватизацiї об’єктiв на територiї столицi за 2006-2010 роки.

Кримiнальну справу порушили за статтею 367 Кримiнального кодексу України, яка передбачає покарання у виглядi позбавлення свободи терміном до п’яти рокiв.

За інформацією прокуратури, 26 березня депутат Київської міської ради, голова однієї з комісій ради звернувся до органів внутрішніх справ через викрадення його машини, де нібито й були ці приватизаційні документи.
XS
SM
MD
LG