Доступність посилання

ТОП новини

Янукович сьогодні до Львова не приїде – прес-служба Президента


Президент України Віктор Янукович переніс візит на Львівщину. «Президент України вирішив змінити свій робочий графік і перенести поїздку до Львівської області. Про дату буде повідомлено додатково», – йдеться в повідомленні на офіційному сайті глави держави.

Львівська кореспондентка Радіо Свобода розповіла про можливі причини перенесення поїздки. «Сьогодні під сесійним залом обласної Ради запланована доволі масова акція «Нашої України» спільно з іншими патріотичними партіями, студентськими організаціями під назвою «Наступ Москви зупинити». Основні гасла – «Бандера – наш герой», «Табачник – геть з України!», «Україні бути українською».
Янукович неодноразово відкладав свій візит до Львова не лише як кандидат у Президенти, але й як глава уряду саме через те, що у Львові організовували протести», – сказала кореспондентка Радіо Свобода у Львові Галина Терещук.

На Львівщині Янукович мав зустрітися з активом області, представити нового голову обласної державної адміністрації, ознайомитися з ходом підготовки до Євро-2012 та відвідати 80-й окремий аеромобільний полк.
XS
SM
MD
LG