Доступність посилання

ТОП новини

Нунсівець дістав струс мозку під час бійки в парламенті


Депутат Верховної Ради від фракції НУНС Олесь Доній госпіталізований зі струсом мозку внаслідок бійки депутатів від фракцій БЮТ і НУНС із представниками Партії регіонів у залі засідань парламенту. Про це йдеться в повідомленні прес-служби громадського руху «Народна Самооборона».

«У пана Донія струс мозку. Вони (представники ПР) навіть у фізичній сутичці були підлі, Донія вони двічі вдарили по голові ззаду. Також кілька ударів у спину отримав я. Якщо хочете кулачний бій, то бийтеся віч-на-віч, але ж не в спину. Пан Доній учора переніс операцію на спині, а його били в спину», – заявив депутат від НУНС Тарас Стецьків.

Крім того, за його словами, в бійці постраждали і депутати, яким більше ніж 60 років.

На сьогоднішньому засіданні парламенту депутати від фракцій БЮТ і НУНС влаштували бійку із представниками Партії регіонів. Сутичка сталася після того, як депутати від опозиції закидали яйцями президію, де сидів спікер Володимир Литвин.

Після цього депутати від ПР силоміць зняли з кількох місць депутатів НУНС державні прапори. Потім хтось із депутатів запалив у залі засідань димову шашку.

У зв’язку з цими подіями співробітники прокуратури Києва разом зі співробітниками головного управління Міністерства внутрішніх справ столиці проводять огляд залу засідань Верховної Ради.
XS
SM
MD
LG