Доступність посилання

ТОП новини

Опозиція нездатна протистояти владі без суспільства – Тимошенко


Лідер блоку свого імені Юлія Тимошенко заявляє, що опозиція не зможе протистояти владі без підтримки суспільства. Про це вона сказала в суботу в інтерв'ю телекомпанії «5 канал».

«Я просто хочу Вашої поради як журналіста й суспільного діяча. Скажіть, будь ласка, Ви бачите, як меншість може перешкодити більшості, якщо побудовано машину для голосування, яка порушує регламент, яка повністю знищує Конституцію, яка знищує закони в Україні?» , – сказала вона ведучому, відповідаючи на запитання, чи зможе опозиція перешкодити владі, якщо та пропонуватиме до розгляду парламенту документи про поглиблення співпраці з Росією.

Тимошенко зауважила, що блокування трибуни Верховної Ради є неефективним методом, щоб протистояти діям Партії регіонів.

«Блокування трибуни – це надзвичайні заходи, і вони не можуть бути ефективними в той час, коли половина фракції регіонів – це добре підготовлені бойовики, коли в парламент під час таких подій запускаються люди, які не є народними депутатами, а які є професійними викидайлами», – наголосила лідер БЮТ.

У зв'язку із цим вона зазначила, що опозиція зможе протистояти дії влади тільки за підтримки суспільства.

«Важливо, щоб не тільки опозиція, як Ви говорите, нездатна й недієздатна, а щоб ще й суспільство відчувало, що відбувається з державою, щоб люди цього не терпіли, щоб вони підтримали опозицію», – зазначила Тимошенко.

Вона закликала українців приходити під стіни парламенту й об'єднати свої зусилля з опозицією.

Рраніше Тимошенко закликала українців домогтися позачергових виборів Ради, висловивши сподівання, що справжнім патріотом удасться організуватися, і вже 11 травня, під час наступного засідання парламенту, вони виступлять єдиним фронтом біля будинку парламенту в захист національних інтересів.
XS
SM
MD
LG