Доступність посилання

ТОП новини

Клюєв: Київ і Москва готують до підписання п’ять документів


У ході візиту президента Росії Дмитра Медведєва до Києва Україна і Росія готовлять до підписання п’ять документів про співпрацю. Про це повідомив перший віце-прем’єр Андрій Клюєв сьогодні в парламенті.

«Перший: проект угоди між Україною і Росією про демаркацію українсько-російського кордону; другий: проект угоди між Кабінетом міністрів України і урядом Росії про співпрацю в сфері використання і розвитку навігаційної супутникової системи ГЛОНАСС; третій: проект угоди про міжбанківську співпрацю між Укрексімбанком і російським ВТБ; четвертий: проект угоди між Міністерством освіти і науки України та Міністерством освіти і науки Росії про першочергові заходи з розвитку науково-освітньої співпраці на 2010-2012 роки; п’ятий: проект програми співпраці між Міністерствами культури і туризму України і Росії на 2010-2014 роки», – заявив Клюєв під час звіту в парламенті.

За його словами, угоди в сфері енергетики на даний час опрацьовують, і вони не будуть підписані під час візиту російського президента до України.

Звіту уряду, в якому були б оприлюднені проекти угод, які планують підписати з Росією 17 травня, домагалася опозиція.

17-18 травня в Києві з візитом перебуватиме російський президент Дмитро Медведєв.
XS
SM
MD
LG