Доступність посилання

ТОП новини

У Дніпропетровську зібрались ілюстратори з 17 країн


У Дніпропетровську відкрилась Міжнародна виставка книжкової ілюстрації. Виставку розгорнули в Арт-центрі «Квартира».

За інформацією управління культури та мистецтв міської ради, в експозиції представили понад 300 робіт художників із України та ще 16 країн світу, зокрема Великобританії, Бразилії, Німеччини, Греції, Грузії, Ірану...

У рамках виставки пройдуть конкурси графічного, предметного дизайну та дизайну інтер'єру, майстер-класи від членів міжнародного журі, лекції та презентації фахівців міжнародного рівня.

Зокрема, для фахівців організовано майстер-клас завідувача кафедри книжкової графіки Львівської поліграфічної академії Володимира Стаценка «Методика пошуку ідей для побудови візуальних образів».

«Це вітрина дизайнерського таланту світового класу. Виставка проходить у Дніпропетровську щорічно, залучаючи учасників з країн Європи, Азії, Австралії та Америки. У цьому році фестиваль «Ілюстрасьйон» проводиться вже всьоме», – зазначають організатори.

Організаторами виставки є Дніпропетровська організація спілки дизайнерів України спільно з управлінням культури та мистецтв Дніпропетровської міської ради. Виставка триватиме до 31 травня.
XS
SM
MD
LG