Доступність посилання

ТОП новини

Герман захистила громадянські права моєї сестри – Парубій


Народний депутат Андрій Парубій (фракція НУ-НС) заявляє, що у ситуації з затриманням його сестри заступник глави Адміністрації Президента України Ганна Герман сприяла захисту прав людини.

Про це він заявив сьогодні в ефірі програми «Шустер Live».

«Коли до моєї сестри, яку затримала міліція, не допускали лікарів (а сестра була в поганому стані, їй потрібна була лікарняна допомога), я публічно звернувся до Президента України із закликом допомогти дотримувати людські права моєї сестри, до якої міліція не допускала лікарів», – сказав народний депутат.

Після цього, за його словами, «в ситуацію втрутилася Герман, яка захистила громадянські права моєї сестри, і до неї допустили лікарів».

«Це був дуже людський і гідний вчинок Герман», – заявив Парубій.

18 травня народний депутат з фракції НУ-НС Андрій Парубій, проти якого прокуратура порушила кримінальну справу у зв’язку з подіями в парламенті 27 квітня, повідомив, що у Львові заарештували його рідну сестру Олену. Він зазначив, що дізнався від джерел про те, що її звинувачують в отриманні хабара у 2 тисячі доларів.

Згодом у міліції повідомили, що сестру Парубія, яка працює в одній з районних податкових інспекцій міста Львова, звинувачують в отриманні хабара.

Увечері того ж дня Герман в ефірі 5-го каналу заявила, що Олену Парубій звільнили з-під варти.

Натомість заступник голови партії «Батьківщина» Григорій Немиря розцінив цю заяву як визнання того, що влада Януковича грубо втручається в роботу правоохоронних органів.
XS
SM
MD
LG