Доступність посилання

ТОП новини

На Дніпропетровщині перевіряють, чому мер Тернівки обстріляв людину


На Дніпропетровщині міліція і прокуратура провадять перевірку інциденту зі стріляниною на пляжі, до якої причетний міський голова Тернівки Євген Бондар. Про це кореспондентові Радіо Свобода повідомили в центрі громадських зв’язків Головного управління МВС України в Дніпропетровській області.

У відомстві підтвердили, що інцидент зі стріляниною дійсно був, матеріали зареєстровані правоохоронцями. У 10-денний термін, як того й вимагає законодавство, буде ухвалене рішення про порушення або відмову в порушенні кримінальної справи.

Як повідомляють дніпропетровські ЗМІ, 20 червня міський голова Тернівки на пляжі обстріляв із травматичної зброї 22-річного юнака. Інцидент, за словами очевидців, стався на березі ріки Вовчої, коли посадовець стріляв по пляшках, а молодий чоловік зробив йому зауваження.

Сам постраждалий Дмитро Лимаренко розповів журналістам, що міський голова вистрелив у нього кілька разів, одна куля влучила.

Обставини інциденту, викладені міліцією, виглядають інакше: міський голова з родиною відпочивав на березі річки, коли до нього почала чіплятися компанія п’яних молодиків, постріли із зареєстрованого травматичного пістолета посадовець зробив задля самозахисту.
XS
SM
MD
LG