Доступність посилання

ТОП новини

Тарифи в Києвi до кiнця року пiдвищувати не будуть – Попов


Тарифи на комунальнi послуги в Києвi до кiнця поточного року пiдвищуватися не будуть, заявив перший заступник голови Київської міської державної адміністрації Олександр Попов.

Водночас він не виключив можливості такого підвищення в наступному році.

При цьому Попов заявив, що основним способом погашення заборгованості перед постачальниками послуг, такими як «Київенерго» й «Дартеплоцентраль», є саме підвищення тарифів. За словами чиновника, у зв’язку з тим, що цього року підвищення тарифів не буде, необхідно буде шукати кошти для погашення перед постачальниками послуг різниці в тарифах.

«Ми разом з урядом опрацьовуємо механiзм погашення такої заборгованостi. Я упевнений, що ми знайдемо механiзм, щоб до кiнця року заборгованостi не було», – заявив Попов.

Своїм розпорядженням від 31 травня Київміськадміністрація підвищила тарифи на опалення, гаряче водопостачання й водовідведення для населення на 29-41% з 1 липня.

У цьому ж розпорядженні Київміськадміністрація висловила намір продовжити поетапне підвищення тарифів до економічно обґрунтованого рівня у вересні й листопаді.
XS
SM
MD
LG