Доступність посилання

ТОП новини

У Криму Путін зустрівся з байкерами і Януковичем


У Криму відбулася зустріч Президента України Віктора Януковича із прем’єр-міністром Російської Федерації Воломиром Путіним.

Вітаючи Володимира Путіна в Україні Віктор Янукович відзначив, що він прибув до Криму на передодні свята Військово-Морських Сил Росії.

Віктор Янукович наголосив на важливості подальшого розвитку двосторонніх відносин України з Росією і створенні дієвих механізмів такої співпраці, повідомляє прес-служба Глави держави.

Прем’єр-міністр Росії у свою чергу подякував Президентові України за запрошення відвідати Крим: «Я давно не був у Криму і мені цікаво подивитися що тут і як змінюється».

Володимир Путін додав, що йому дуже приємно бути тут напередодні Дня Військово-морських сил Росії. «Це дуже добре, що наші військові моряки - і російські, і українські - будуть в цей день разом», – зауважив Путін.

До зустрічі з Віктором Януковичем Володимир Путін поспілкувся з учасниками байк-шоу під Севастополем, на яке приїхав на триколісному мотоциклі. Путін був у чорній сорочці, чорних джинсах, бейсболці і темних окулярах. На ньому були чорні байкерські рукавички. Сам мотоцикл прикрашено російським і українським прапорами. Байк-шоу, організоване Всеросійською молодіжною організацією байкерів «Нічні вовки».

У складі російської делегації до Криму прибув і мер Москви Юрій Лужков, якому за колишнього Президента України Віктора Ющенка було заборонено в’їзд в Україну – з-за висловлювань про можливість приєднання Криму до Росії.

Мер Москви Юрій Лужков у Сімферополі подякував Президенту Віктору Януковичу за рішення скасувати заборону на його в’їзд на територію України й зняти з нього статус персони нон-ґрата.

У Сімферополі Юрій Лужков у суботу заявив, що мерія Москви володіє 4 курортно-оздоровчими установами в Криму й недавно придбала ще одну, однак він не уточнив подробиці угоди.

Голова Ради міністрів Криму Василь Дарти і мер Москви Юрій Лужков підписали програму співпраці між урядами російської столиці і Кримської Автономії на 2011-2013 роки.

Володимир Путін і Юрій Лужков візьмуть участь в урочистостях з нагоди дня Військово-морського флоту Росії в Севастополі 25 липня.
XS
SM
MD
LG