Доступність посилання

ТОП новини

Янукович пропонує блогерам зустрітися


Президент Віктор Янукович пропонує українським блогерам зустрітися з ним і критикує Службу безпеки України за виклик на допит блогера. Про це йдеться в його заяві, переданій агенції УНІАН.

«Згоден з вами в тому, що викликати на допит блогера – це останнє, чим повинна займатися СБУ. Думаю, в Служби безпеки є інші важливі проблеми. І маю вам сказати – я задоволений тим, як СБУ ламає корупцію, як багато зроблено за відносно короткий час у боротьбі з наркомафією. Але трапляються і такі перегини як, наприклад, історія з блогером. Думаю, що наша з вами позиція із цього приводу допоможе керівництву СБУ відкоригувати стиль своєї роботи», – мовиться в листі.

За словами Януковича, він «радий», що в країні є «такі активні і сміливі хлопці, які дуже швидко реагують на помилки влади».

«Буду відвертий – ваші приколи щодо «викличте мене на допит в СБУ» викликали у мене гірку усмішку. От куди вам не слід прагнути потрапити, хлопці, так це на допити. Ви молоді, талановиті, стильні. Вам треба цікавою справою займатися. Чи є у вас така справа? Чи знайшли ви себе в житті, в своїй професії – ось про це я хотів би з вами поговорити – і допомогти, якщо потрібно. Країні потрібні активні, сміливі молоді люди. І владі вони потрібні в першу чергу. Отже я простягаю вам руку – давайте зустрінемося», – заявив Янукович.

Минулого тижня Служба безпеки України викликала на розмову журналіста Олега Шинкаренка з приводу його критичних до влади записів у «Живому журналі». В результаті блогер підписав заяву, в якій пообіцяв більше «не ображати» Президента Віктора Януковича.
XS
SM
MD
LG