Доступність посилання

ТОП новини

Клінтон привітала українців із Днем Незалежності і пообіцяла підтримку


Державний секретар США Гілларі Клінтон привітала українців із Днем Незалежності і висловила переконання на поглиблення подальшої співпраці між Україною та США.

«У наступному році Стратегічне партнерство посилить співпрацю між Україною та США в широкому колі питань – торгівлі, інвестиціях, економічному зростанні, енергетичній співпраці, політичному діалозі, верховенстві права, регіональній безпеці й територіальній цілісності», – мовиться в привітанні, повідомляє Держдепартамент США.

За словами Клінтон, під час свого останнього візиту до України вона відзначила прогрес у розвитку держави. «США горді бути вашим партнером. Ми знаємо, що ви продовжите працювати з тією ж енергією і старанням, щоб захищати і посилювати ваші демократичні інститути, розвивати громадянське суспільство, сприяти прозорості ринків, щоб закласти основу майбутній стабільності та процвітанню», – заявляє Клінтон.

Як зауважила держсекретар, Сполучені Штати підтримували Україну та її народ з часу незалежності. «І ми продовжимо підтримувати вас на шляху досягнення всіх благ демократії», – йдеться в привітанні.
XS
SM
MD
LG