Доступність посилання

ТОП новини

Тігіпко наголосив на ролі Колеснікова в розробці Податкового кодексу


Віце-прем’єр з економічних питань Сергій Тігіпко наголошує на вагомій ролі віце-прем’єра Бориса Колеснікова в розробці проекту Податкового кодексу.

«Зараз, на цьому етапі надзвичайно конструктивна роль пана Колеснікова, тому що він добре знає підходи Партії регіонів, він багато працював над програмою Президента Януковича», – сказав Тігіпко, відповідаючи на запитання Радіо Свобода про те, хто є автором проекту Податкового кодексу.

Водночас він заявив про значну роль українського бізнесу в розробці проекту. «Мене абсолютно не хвилює, хто буде це звання авторства (собі приписувати)... Добре всьому вчить бізнес: (головне –) конкретний результат», – сказав Тігіпко на презентації своєї книжки «Україна: Громадянський проект».

При цьому віце-прем’єр зауважив, що зараз над проектом Податкового кодексу більше всіх працює він і Колесніков.

3 вересня Кабмін презентував основні позиції проекту Податкового кодексу, однак сам документ ще не оприлюднений. За словами Тігіпка, його можуть оприлюднити до 18 вересня.

Фракція Блоку Юлії Тимошенко у Верховній Раді заявляла, що віце-прем’єр з економічних питань Сергій Тігіпко є відповідальним за допрацьований Кабінетом Міністрів проект Податкового кодексу.
XS
SM
MD
LG