Доступність посилання

ТОП новини

Турчинов прийшов на допит до Генпрокуратури


Сьогодні вранці колишній перший віце-прем’єр України Олександр Турчинов прийшов на допит до Головного управління з розслідування особливо важливих справ Генеральної прокуратури.

Біля входу до будівлі Генпрокуратури Турчинов сказав, що йому невідомо, з якою метою і у зв’язку з чим його викликали на допит.

«Мету допиту мені не повідомляли. Я думаю, що я зараз дізнаюсь про це. У всякому разі, це вже новий слідчий і, мабуть, це вже буде нова справа, з якої я ще не мав можливості спілкуватися з представниками Генпрокуратури. Тому мені самому цікаво», – сказав Турчинов.

За його словами, в Україні вже стало традицією в моменти загострення політичної боротьби викликати представників опозиції на допити в правоохоронні органи у тих чи інших справах.

11 листопада Турчинов вже давав свідчення слідчим Головного слідчого управління Генпрокуратури у кримінальній справі, порушеній проти колишнього міністра внутрішніх справ Юрія Луценка за підозрою в розтраті майна під час затвердження наказу, яким його водієві було нараховано 40 тисяч гривень із Пенсійного фонду.
XS
SM
MD
LG