Доступність посилання

ТОП новини

В Адміністрації працює найменше людей з 2003 року – прес-служба


На сьогодні в Адміністрації Президента України працює найменша кількість осіб з 2003 року, повідомили в прес-службі Президента України Віктора Януковича.

За повідомленням, реально в Адміністрації працюють 400 фахівців. Із них 38 – на посадах осіб, які перебувають у декретних відпустках. А загальна штатна чисельність Адміністрації – 424 одиниці. Серед них – 24 вакантні посади.

У прес-службі нагадують, що у зв’язку із набуттям чинності Конституції України від 1996 року, повноваження Президента були суттєво розширені.

Відповідно до повідомлення, найбільша кількість працівників Адміністрації Президента України була в 2004 році. Зокрема, станом на 1 січня 2004 гранична чисельність працівників Адміністрації Президента України Леоніда Кучми становила 643 особи, а 1 січня 2006 року у Секретаріаті Президента Віктора Ющенка було 605 осіб, йдеться в повідомленні.

Сьогодні перший заступник голови партії «Батьківщина», колишній перший віце-прем’єр Олександр Турчинов заявив, що адміністративна реформа в Україні не привела до якісних змін у Кабінеті Міністрів.

Крім того, за його словами, адмінреформа не передбачає скорочень в Адміністрації Президента.
XS
SM
MD
LG