Доступність посилання

ТОП новини

У НУНС вимагають відставки Тігіпка


Голова фракції НУНС Микола Мартиненко зареєстрував у Верховній Раді проект постанови про звернення парламенту до Президента щодо відставки віце-прем’єра, міністра соціальної політики Сергія Тігіпка через його непрофесіоналізм та провали у соціально-економічній політиці уряду. Про це повідомили у прес-службі фракції НУНС.

Мартиненко наголосив, що «останньою краплею стало чергове ігнорування Тігіпком своїх обов’язків щодо виступу перед Верховною Радою під час «години уряду». Пан Тігіпко щоразу придумує приводи для того, аби не відповідати на неприємні для нього питання про провал усіх можливих реформ, за які він безпосередньо відповідає в уряді», – сказав голова фракції НУНС.

У пояснювальній записці до проекту постанови вказується, що «соціально-економічна ситуація в державі стала загрозливою, рівень життя громадян постійно падає. Віце-прем’єр-міністр, міністр соціальної політики Сергій Тігіпко безпосередньо відповідає за провальні проекти Податкового кодексу, пенсійної реформи, Трудового та Житлового кодексів, які викликали значні суспільні протести та збурили суспільство».

Сьогодні у Верховній Раді відбулася година запитань до уряду. Головуючий на засіданні перший віце-спікер парламенту Адам Мартинюк повідомив, що Тігіпко, який мав відповідати на питання депутатів, захворів, тому не братиме участі в засіданні.
XS
SM
MD
LG