Доступність посилання

ТОП новини

Тимошенко каже, що за нею стежать


Колишній Прем’єр-міністр, лідер партії «Батьківщина» Юлія Тимошенко заявляє, що Служба безпеки України встановила стеження за нею через побоювання влади щодо її втечі за кордон. Згідно з повідомленням офіційного сайту Юлії Тимошенко, про це вона заявила сьогодні перед початком судового розгляду її справи в Печерському районному суді Києва.

«Кожен день пан Хорошковський, голова Служи безпеки України, доповідає Президенту, що я ось-ось збираюся втекти за кордон, і таким чином нагнітає навколо цього судового процесу ще додаткові пристрасті. За мною щоденно, 24 години на добу, слідкують спеціально обладнані машини, «наружка» так звана. Ми нарахували більше 20 машин, які постійно слідкують, де я знаходжусь в кожну хвилину, а крім того, на прослуховування поставлені 17 телефонів моїх, моїх близьких людей, колег по роботі», – сказала вона.

Нині в Печерському райсуді Києва триває засідання з розгляду по суті кримінальної справи за обвинуваченням Юлії Тимошенко у незаконному підписанні у 2009 році газових контрактів з Російською Федерацією.
XS
SM
MD
LG