Доступність посилання

ТОП новини

Янукович переконаний, що Могильов співпрацюватиме з кримськими татарами


Президент Віктор Янукович позитивно оцінив сьогодні призначення Анатолія Могильова на голову кримського уряду Верховною Радою автономії.

При цьому, виступаючи перед пресою під час перебування в Чернівцях, Янукович заявив, що казав Могильову: вирішенню питань кримськотатарського народу «треба приділити уваги стільки, скільки потрібно».

За його словами, новопризначений голова Ради міністрів Криму має продовжити роботу, розпочату його попередником Василем Джарти. Як сказав Янукович, Джарти «ефективно почав цю співпрацю», і Могильов теж «на це налаштований».

Президент назвав емоційними висловлювання голови Меджлісу кримськотатарського народу Мустафи Джемілєва, який припускає посилення міжнаціональної напруженості в Криму через призначення Могильова. «Будь-які упереджені політичні заяви не несуть позитиву, перш за все кримським татарам… Знаючи, що Джемілєв достатньо досвідчена людина в політиці, я переконаний, що це емоції», – сказав Янукович.

На думку Президента, висновки щодо конструктивності співпраці новопризначеного прем’єра Криму та голови Меджлісу можна буде зробити, лише коли почнеться конкретна робота. «Я переконаний, що буде співпраця і буде позитив», – заявив Янукович.
XS
SM
MD
LG