Доступність посилання

ТОП новини

Модель Гайді Клум та поп-зірка Сіл розлучаються


Гайді Клум
Гайді Клум
Супермодель німецького походження Гайді Клум і британський співак Сіл оголосили, що вони розлучаються після семи років шлюбу. У заяві для ЗМІ, яку подружжя оприлюднило після тижнів спекуляцій про їхні приватні негаразди, йдеться, що вони залишаються друзями. У повідомленні мовиться, що найближчими днями Клум подасть до Верховного суду в Лос-Анджелесі документи про розлучення, причиною якого є «непримиренні розбіжності» з Сілом.

Шлюб 38-річної німецької супермоделі і 48-річного успішного американсько-британського поп-співака вважався зразковим для американського шоу-бізнесу.

У подружжя, яке одружилося 2005-го року, четверо дітей від двох до семи років, причому першу доньку Гайді на ім’я Льоні, яку модель народила після нетривалих стосунків з колишнім босом «Формули-1» Флавіо Бріаторе, Сіл вважав своєю й офіційно її удочерив. Решта троє дітей спільні.

Сіл відомий українським слухачам за хітами «Kiss from a Rose» і «Crazy».

Гайді Клум багато років є однією з головних моделей у щорічному фірми Victoria’s Secret також вона відома як обличчя багатьох рекламних кампаній і авторка шоу «Наступна супер-модель Німеччини».
XS
SM
MD
LG