Доступність посилання

ТОП новини

Українці постраждали в кількох ДТП у Центрально-східній Європі – МЗС


Внаслідок погіршення погодних умов та відповідно ситуації на автотрасах у Польщі та Угорщині відбулися дорожньо-транспортні пригоди за участю українців, поінформував сьогодні речник МЗС України Олександр Дикусаров.

Так, за повідомленням генерального консульства України в угорському місті Ніредьгаза, по дорозі до Мішкольця в аварію потрапив український мікроавтобус: тяжкі тілесні ушкодження отримали шестеро українців.

«На сьогоднішній день стан здоров’я одного (першого) з водіїв продовжує залишатися стабільно важким. У зв’язку з цим дружині водія Генеральним консульством через співпрацю з МЗС Угорщини надано допомогу в оформленні багаторазової візи для перебування на території Угорщини та у Шенгенських країнах. Стан здоров’я другого водія угорські лікарі оцінюють як добрий, його виписка запланована на сьогодні», – сказав Дикусаров.

Стан здоров‘я чотирьох українок, які постраждали у цьому ДТП, задовільний, вони перебувають під наглядом лікарів, повідомив речник МЗС.

Генеральне консульство України у польському місті Люблін також інформує про ДТП, унаслідок якого постраждали українці – водій і пасажири мікроавтобусу. З шести постраждалих двоє перебувають у лікарні міста Полава, інші отримали медичну допомогу, але госпіталізовані не були, поінформував Дикусаров.
XS
SM
MD
LG