Доступність посилання

ТОП новини

У Партії регіонів немає порядку – Кравчук


(архівне фото)
(архівне фото)
Перший Президент сучасної України Леонід Кравчук заявив у п’ятницю, що в Партії регіонів існують серйозні розбіжності.

«Ви розумієте, що відбувається – президент говорить, що (мовний) закон недосконалий, і потрібно внести корективи, а виступає Колесніченко і говорить, що ніяких змін не буде, виступає Чечетов і заявляє, що ми не говоримо про якісь регіональні мови, йдеться лише про російську. Тоді я ставлю запитання: якщо члени партії, де почесним головою є Президент, говорять інакше, ніж вважає сам Президент, то чи є там порядок?» – сказав Кравчук в ефірі телевізійного «5 каналу», як його цитує агентство «Інтерфакс-Україна».

Також він наголосив, що в мовному питанні не можна покладати всю провину на плечі Президента, який хоч і є лідером Партії регіонів, але достатнього впливу на цю політичну силу не має.

«Загалом, цей закон ухвалювали під вибори. Коли йдеться про духовну ситуацію, історичну ситуацію, мовну ситуацію – це настільки тонкі і делікатні питання, що вони можуть спричинити дуже серйозні наслідки, якщо їх не вирішувати глибоко і не вирішувати у відповідності з перспективою розвитку країни, – заявив Кравчук.
XS
SM
MD
LG