Доступність посилання

ТОП новини

У Донецьку «Удар» судиться з кандидатом-регіоналом за порушення виборчого законодавства


Реклама фонду Тетяни Бахтєєвої, архівне фото
Реклама фонду Тетяни Бахтєєвої, архівне фото
У Донецьку політична партія «Удар» вимагає через суд встановити порушення виборчого законодавства кандидатом на виборах народних депутатів у 42-му мажоритарному окрузі від Партії регіонів Тетяною Бахтєєвою, повідомляє кореспондентка Радіо Свобода.

Перше засідання в Донецькому окружному адміністративному суді у справі за позовом партії «Удар» в особі Ігоря Прохорова проти народного депутата Тетяни Бахтєєвої має відбутися завтра.

«Причиною для позову стала організована Тетяною Бахтеєвою зустріч зі студентами, яка проводилася 3 жовтня в донецькому дельфінарії. Кожен студент, присутній на зустрічі, мав при собі запрошення на вечірній сеанс у дельфінарій, орієнтовна вартість якого становить 80 гривень», – мовиться у повідомленні прес-служби партії.

Студенти також отримали агітаційні сувеніри. За підрахунками партії «Удар», загальна вартість запрошення і подарункових пакетів становить 181 гривню на кожного запрошеного.

Нещодавно кандидат на виборах народних депутатів від Партії регіонів Тетяна Бахтєєва також влаштувала для донецьких студентів святковий концерт, на який їх просили прийти у «добровільно-примусовому порядку».
XS
SM
MD
LG