Доступність посилання

ТОП новини

Євромайдан. Протистояння триває. Liveblog online

ПОСТІЙНО ОНОВЛЮЄТЬСЯ. Європарламент у своїй резолюції закликав негайно почати посередницьку місію ЄС в Україні. З-під варти відпустили вже вісьмох звинувачених у подіях 1 грудня на Банковій.

У Криму та на південному сході України будуть створені загони самооборони для захисту державного ладу і Конституції, які приїдуть до Києва

Про це повідомив депутат від Партії регіонів Вадим Колесніченко в ефірі телеканалу "112 Україна".

"У Севастополі понад 800 осіб виявили бажання сформувати загони самооборони для захисту державного устрою і Конституції. У Криму в кожному місті такі підрозділи вже створені. На південному сході України - теж сформовані", - сказав політик.

" С сотней таких ребят можно брать дворец Амина, не то что КГГА."


Євромайдан орендував собі ще один будинок і розшириться

Атаки на офіційний сайт президента продовжуються

Про це повідомляє 5 канал із посиланням на Держслужбу спеціального зв’язку та захисту інформації. Вперше такий випадок зафіксували першого грудня.
Тоді у ЗМІ з’явилася інформація про злам сайту гаранта країни.
Однак, у відомстві зазначили - це був не злам, "атака на відмову в обслуговуванні".
Ukraine -- A man eats next to defaced posters depicting President Viktor Yanukovych on Independence Square in Kyiv, December 4, 2013
Ukraine -- A man eats next to defaced posters depicting President Viktor Yanukovych on Independence Square in Kyiv, December 4, 2013
Протестувальники будують навколо майдану Незалежності в Києві нові, набагато потужніші барикади

Поновлені барикади набагато потужніші
Будь ласка, зачекайте

No media source currently available

0:00 0:01:36 0:00
Вільнюській хор підтримує Євромайдан і співає "Щедрик"

Сніговий козак. чи козацький сніговик:)

Спецпідрозділ "Гепард" чистить автобуси, що блокують вудицю Садову, від наліпок та символіки. Раніше автобуси стояли не першій лінії блокування, зараз туди підтягнули вантажівки. В один із баків під час блокування хтось залив воду, намагаються ремонтувати. Публіка навколо у веселому настрої)



Фото Ганни Грабарської
Грузини мітингували на підтримку Євромайдану

Грузини підтримують Євромайдан
Будь ласка, зачекайте

No media source currently available

0:00 0:00:50 0:00
Європарламент закликає негайно почати посередницьку місію ЄС в Україні

Європейський парламент закликає до негайної роботи місії ЄС на високому політичному рівні для посередництва в пошуку політичного вирішення кризової ситуації в Україні. А також нагадує, що в будь-якому демократичному суспільстві можуть бути проведені нові вибори, коли необхідно оновити народну законність.Про це йдеться в резолюції Європейського парламенту, ухваленій сьогодні в Страсбурзі.

У резолюції також міститься заклик до держав-членів ЄС погодитися на надання безвізового права в’їзду українців до ЄС. У документі також засуджується Росія за «неприйнятний політичний й економічний тиск» на Київ і заклик до Єврокомісії визначитися з можливими «контрзаходами».
11 грудня, після спроби влади України розігнати Майдан, близько 50 українців Риму прийшли під Посольство України в Італії, щоб висловити свій протест проти дій уряду та висловити, в черговий раз, підтримку Євромайдану. Метою акції було також інформувати італійське суспільство про реальний стан справ в Україні. Всі присутні вимагали виходу до людей Посла України щоб почути позицію українських дипломатів щодо репресій в Україні. На жаль, всі намагання почути думку працівників Посольства, були безрезультатними.

Найважче - проти народу стояти

Пряма мова силовиків, що охороняють адміністрацію президента

БІЛЬШЕ

XS
SM
MD
LG