Доступність посилання

ТОП новини

Майдан перейшов у наступ. Силовики відступають. LiveBlog online

Опозиція й активісти закликають усіх і далі прибувати на територію Майдану.

Біля міста Маньківка на Черкащині місцеві мешканці зупинили автобус з бійцями внутрішніх військ і автобус з тітушками. І ті, і ті їхали до Києва. Автобуси розтрощили, солдат відправила назад, тітушок зупинили, їхній автобус взагалі спалили.

Загинув 40-річний чоловік. Транспорт силовиків таранив зведену людьми барикаду, і так це робив, що загинула людина.

Сьогодні також жителі Борисполя не пропустили кілька автобусів з міліціантами з Криму до Києва, як повідомив censor.net.ua.

Подробиці тут.

А ось відео ot, як затримали тітушок на Черкащині

Трансляція Радіо Свобода з Майдану незалежності. Друга ніч в облозі, панує хитке перемир'я


Які настрої панують у Харкові, де керує тандем Геннадія Кернеса та Михайла Добкіна й орудують "зеленькометальники"?

Допис активіста з Facebook
Рассоха Ігор
2 hours ago
Сегодня Харьков "отметился" силовым противостоянием с ментами возле Академии внутренних войск и довольно мощным митингом на Евромайдане. НО особенно запомнилась одна немолодая женщина, которая взяла слово и начала говорить явно как "не наш" человек, безо всяких "Слава Украине!". И говорила сначала, что при Советской власти ничего такого не было, хотя и работали тяжело... В общем, народ начал ворчать. Но потом принялась обличать Януковича: "Мы за тебя голосовали, ты что нам обещал, а теперь всю страну продали, страна - банкрот, и ребят, наших детей убивают". Мы ей потом прокричали всем майданом: "Дя-ку-є-мо!" Это - по-настоящему круто! Регионалы таки начинают окончательно терять Харьков!

Історія говорить мовою фактів: Київ горів за часів хана Батия, Гітлера й за правління Януковича.


Виявляється, зранку 19 лютого планувався штурм 5 каналу. Про це повідомив Петро Порошенко

А ось ще одна заява українських олімпійців, оприлюднена на сайті Львівської газети. Вони теж відмовились від участі в Олімпіаді й не вдавалися до зайвої дипломатичної риторики при формулюванні своєї позиції:

«Ми, члени Національної олімпійської збірної команди України: гірськолижниця Мацьоцька Богдана та її тренер Мацьоцький Олег, вкрай обурені останніми діями президента України В. Януковича, який замість того, щоб вирішити конфлікт переговорами з Майданом (чого ми до кінця сподівалися їдучи на Олімпійські Ігри в Сочі), потопив найостанніші надії українців в крові. Порушивши при цьому одвічний принцип Олімпійських Ігор - Мир під час проведення.

В знак солідарності з борцями на барикадах Майдану, та в знак протесту проти бандита – президента та його холуйського уряду, ми відмовляємося від подальшого виступу на Олімпійських Іграх в Сочі 2014 року.

Вічна пам'ять полеглим героям за Волю України!

Слава Україні та її Героям!!!».

І все-таки українські лижниці не вийшли на спринт в Сочі, бо їм заборонили жалобні стрічки, а не через травму

Українські лижниці, які не вийшли в середу на командний спринт класичним стилем, хотіли брати участь у гонці з жалобними стрічками на вшанування про жертв подій у Києві.

Однак Міжнародний олімпійський комітет не дав згоди на внесення змін в екіпірування.

У зв'язку з цим українки Марина Лісогор і Катерина Сердюк не вийшли на старт, передає з Червоної Галявини спецкор "Спорт-Експрес" Євген Дзичковський.

Раніше Національний олімпійський комітет України пояснював неучасть української команди лижниць травмою Катерини Сердюк.

Спортсменки все одно завоювали свою нагороду, можливо, не менш цінну. Просто вона інша, ніж золота медаль...
Порошенко: Армія проти народу - самогубство влади

Люстрація необхідна для очищення від агентів Кремля - латвійський досвід
Люстрація необхідна для очищення від агентів Кремля – латвійський досвід
Будь ласка, зачекайте

No media source currently available

0:00 0:02:35 0:00
Укрзалізниця зупинила поїзди із західного напрямку. Офіційна причина - розмив колії. Тільки не зрозуміло ЧИМ?

Близько 9 вечора 19 грудня Львівська залізниця отримала телеграму від Укрзалізниці в якій йдеться, що «у зв'язку із аварією, розмивом колії на Південно-західній залізниці на дільниці Тетерів-Коростень, залізниця не може приймати поїзди з західного напрямку».

«У зв’язку з цим ми були зобов’язані зупинити ті поїзди, які вже мали відправити і на разі на невизначений термін поїзди відправляти не будемо. Коли ми отримаємо підтвердження про ліквідацію наслідків розмиву на Південно-західній залізниці, про готовність відправляти поїзди повідомимо додатково», – повідомила начальник прес-служби Львівської залізниці Лілія Криницька.

Наразі на території Львівської залізниці затримали близько десятка поїздів, в тому числі міжнародного сполучення.
Вінницькі ЗМІ повідомляють, що на Майдані від дій «Беркуту» 18 лютого загинув житель Жмеринки Вінницької області, художник, що малював на воді, Валерій Брезденюк. Таких людей влада називає "радикалами" й "екстремістами"

ВІЧНАЯ ПАМ'ЯТЬ


Яценюк: З владою оголошено перемир'я, штурму Майдану не буде, головне - зберегти життя людей

Про це повідомив журналістам голова Політради ВО «Батьківщина» Арсеній Яценюк по завершенні зустрічі трьох лідерів опозиції з президентом для врегулювання суспільно-політичної кризи в Україні, йдеться в повідомленні, оприлюдненому на персональному сайті політика.

Що далі?..

БІЛЬШЕ

XS
SM
MD
LG