Доступність посилання

ТОП новини

МЗС не радить їхати до Ізраїлю і палестинських територій


Обстріл Смуги Гази, 29 липня 2014 року
Обстріл Смуги Гази, 29 липня 2014 року

Міністерство закордонних справ закликає громадян України утриматися від поїздок на палестинські території й до Ізраїлю через ситуацію з безпекою.

«У зв’язку із різким загостренням безпекової ситуації та проведенням антитерористичної операції у Смузі Гази, а також численними протестними акціями, які відбуваються на всіх палестинських територіях, в тому числі – у Рамаллі, Віфлеємі й інших містах, МЗС вчергове наполегливо рекомендує громадянам України утриматися від поїздок до Ізраїлю та Палестинської Автономії, а тим, хто вже перебуває у вказаному регіоні – невідкладно залишити його територію», – йдеться в повідомленні на сайті МЗС.

Крім того, громадянам, які перебувають на вказаних територіях, радять проявляти підвищену обережність, дотримуватися правил особистої безпеки, постійно відстежувати повідомлення про розвиток ситуації в країні й виконувати відповідні інструкції місцевих компетентних органів.

Ізраїль проводить операцію в Смузі Гази проти палестинських бойовиків, що обстрілюють його територію. За понад три тижні конфлікту загинули понад 1,2 тисячі палестинців і більше ніж півсотні ізраїльтян.

XS
SM
MD
LG