Доступність посилання

ТОП новини

У Сімферополі люди у формі увірвалися на Чорноморську ТРК і проводять арешт майна


Федеральна служба судових приставів прибула на опозиційний у Криму телеканал – «Чорноморську телерадіокомпанію» в Сімферополі і проводить зараз там арешт майна, видворивши весь колектив телекомпанії з будівлі на вулицю. Про це Крим.Реалії повідомив юрист телеканалу Андрій Беспоясний.

За його словами, сьогодні вдень в будівлю прийшли люди в формі з рішенням Господарського суду Криму щодо забезпечення позову Кримського Радіотелевізійного передавального центру про арешт рухомого і нерухомого майна Чорноморської ТРК, у тому числі передавачів.

«Постанова була видана вчора, а прийшли вони вже сьогодні і вручили її нам. Це вже незаконні дії, нам повинні були дати як мінімум добу, на те щоб ознайомитися, – говорить адвокат. – Зараз на вулиці стоять 30 співробітників, всередину не пускають, на двері повісили замок. Усередині перебувають люди у формі – близько 20 представників служби, люди в робочому одязі. Хто це такі, нам не представилися, також були дві камери, які вели зйомку, вони нам теж не представилися, не показали посвідчень».

При цьому, за його словами, люди наказали співробітникам не вимикати комп’ютери.

Адвокат вважає, що обставини, на підставі яких РТПЦ висував свої вимоги, абсолютно надумані і засновані на припущеннях. Це підтверджує той факт, що суд тричі відмовлявся задовольняти ці вимоги – клопотання про накладення арешту на майно телекомпанії.

«Потім вони (РТПЦ – ред.) об’єднали всі вимоги, висунуті раніше, і суд абсолютно безпідставно задовольнив повністю апеляційну скаргу РТПЦ», – повідомив адвокат.

Він також заявив, що телекомпанія має намір оскаржити це рішення.

Як повідомляє рупор самопроголошеної влади Криму сайт Кримінформ з посиланням на керівника ГУП РК «Кримзв’язок» Сергія Доценка, суд заарештував майно через борги за надані послуги. Йдеться про суму близько 4 мільйонів рублів, які Чорноморська ТРК накопичила блоками за 3 роки, сказав він, додавши, що телекомпанія може розрахуватися з боргами і повернути майно. В іншому випадку все арештоване майно буде реалізоване в рахунок погашення боргу.

XS
SM
MD
LG