Доступність посилання

ТОП новини

АТО: бойовики 27 разів обстріляли позиції українських військових


©Shutterstock
©Shutterstock

З вечора п’ятниці до 6-ї ранку суботи бойовики здійснили 27 обстрілів по позиціях сил АТО та населених пунктах. Про це йдеться в повідомленні прес-центру АТО.

«Незаконні збройні формування використовували реактивні системи залпового вогню, танки, міномети, гранатомети та артилерію. З реактивних систем залпового вогню БМ-21 «Град» бандити чотири рази обстріляли Щастя, двічі Новотошківку, а також вели вогонь по Трьохізбенці, Петрівці, Санжарівці, Мар’їнці, Новозванівці та Врубівці», – мовиться в повідомленні.

Крім того, за даними штабу АТО, з мінометів та артилерії бойовики обстріляли Станицю Луганську, Опитне, Троїцьке, Тоненьке, Санжарівку, Попасну, Ольхове, Трьохізбенку, Камянку, Кримське та двічі Новотошківку. У Щасті бойовики 7 разів обстряляли позиції українських військових.

«У небі над Чмирівкою та Нижнім було помічено БПЛА противника. Незаконні збройні формування продовжують політику терору по відношенню до мирного населення Донбасу. За минулу добу терористи з мінометів та артилерії тричі обстріляли населений пункт Щастя та теплоелектростанцію», – мовиться в повідомленні.

За останні дні бойовики в зоні АТО накопичують військову техніку, ігнорують умови перемир'я і ведуть вогонь з житлових районів.

XS
SM
MD
LG