Доступність посилання

ТОП новини

За ніч бойовики 29 разів обстріляли українські позиції та населені пункти − прес-центр АТО


Ситуація в зоні бойових дій на Донбасі, 6 лютого 2015 року
Ситуація в зоні бойових дій на Донбасі, 6 лютого 2015 року

Протягом ночі з 6 на 7 лютого бойовики 29 разів обстріляли позиції українських військ та мирні населені пункти. Найбільший натиск спостерігається на на Дебальцівському напрямку, повідомляє на прес-центр АТО.

«З «Градів» терористи чотири рази вели вогонь по Попасній та Новій Григоровці, останнє двічі зазнало обстрілу з мінометів. Також з мінометів злочинці обстріляли південно-східні околиці Дебальцевого та Санжарівку. З артилерії ворожий вогонь вівся по Новоорлівці. На луганському напрямку з БМ-21 «Град» злочинці обстріляли Новотошківське та Щастя, з мінометів − селище Нижньотепле, з артилерії − тричі Трьохізбенку, а також Новотошківське. Зі стрілецької зброї та автоматичних гранатометів бандити двічі обстріляли Станицю Луганську», − сказано у повідомленні.

За інформацією прес-центру, на донецькому напрямку з реактивних систем залпового вогню БМ-21 «Град» обстріляли Красногорівку та Свободне. З артилерії − селища Тоненьке, Петровське, та тричі Невельске.

За даними розвідки, втрати бойовиків за минулу добу складають: 48 бойовиків вбитими та 22 пораненими. Також фіксуються втрати у бойовій техніці.

XS
SM
MD
LG