Доступність посилання

ТОП новини

Новий мітинг у Костянтинівці розійшовся – начальник міліції Донеччини


Начальник Головного управління МВС України в Донецькій області В’ячеслав Аброськін
Начальник Головного управління МВС України в Донецькій області В’ячеслав Аброськін

Близько півсотні людей, які ввечері 17 березня зібралися в Костянтинівці Донецької області на місці резонансної ДТП з участю військових, розійшлися після «роз’яснювальної роботи». Про це у Facebook повідомив начальник Головного управління МВС України в Донецькій області В’ячеслав Аброськін.

За словами міліцейського чиновника, особам, які «зібралися з метою дестабілізації ситуації в місті», він нагадав, що «правоохоронні органи займаються розслідуванням масових заворушень», що сталися 16 березня, і «покарання невідворотне для організаторів та активних учасників».

Аброськін також повторив поширену Міністерством оборони інформацію, що, за попередніми даними, військовий за кермом броньованого тягача, який збив пішоходів у Костянтинівці, був у нетверезому стані, затримані двоє військовослужбовців, яких підозрюють у скоєнні цього злочину.

16 березня в Костянтинівці українська військова машина наїхала на пішоходів, унаслідок чого 8-річна дівчинка загинула на місці, до лікарні потрапила жінка.

Згодом близько ста осіб палили шини біля гуртожитку, де живуть військові, і побили кілька вікон. Потім іще близько 30 осіб перекрили вулицю біля місця пригоди й перекинули автомашину ДАІ.

XS
SM
MD
LG