Доступність посилання

ТОП новини

Аваков: у рамках розслідування щодо компанії Ostchem можуть виникнути питання до Льовочкіна


Арсен Аваков
Арсен Аваков

Міністр внутрішніх справ України Арсен Аваков не виключає, що в рамках розслідування кримінального провадження щодо діяльності компанії Ostchem Дмитра Фірташа можуть виникнути питання до колишнього голова Держінвестпроекту Владислава Каськіва та екс-глави Адміністрації президента Сергія Льовочкіна.

«Разом з цією ситуацією спливає кілька інших гучних прізвищ, резонансних злочинів, які, можливо, будуть на слуху і які використовуватимуть для спекулятивних атак. Це і пан Каськів, і є питання до пана Льовочкіна і кількох інших народних депутатів», – зазначив він, повідомляючи про розслідування кримінального провадження щодо компанії Ostchem.

Наразі ні Сергій Льовочкін, ні Владислав Каськів не коментують цю заяву Авакова.

2 квітня Аваков повідомив, що міліція відкрила кримінальне провадження за фактом зловживання службовим становищем та розкраданням бюджетних коштів з боку посадових осіб групи підприємств Дмитра Фірташа Ostchem.

Компанія Group DF (Дмитра Фірташа) вважає заяви про відкриття Міністерством внутрішніх справ кримінального провадження проти холдингу Ostchem і компанії «Нафтогаз України» політичним переслідуванням групи і її власника.

XS
SM
MD
LG