Доступність посилання

ТОП новини

Бойовики поновили обстріли в зоні АТО – прес-центр


Фото ілюстративне
Фото ілюстративне

У прес-центрі АТО в п’ятницю вранці повідомляють про відновлення бойовиками обстрілів на частині території Донбасу, йдеться в повідомленні у Фейсбуку.

«Розпочинаючи з 21:42 і майже до 23-ї години терористи обстрілювали наші позиції в районі населеного пункту Піски, а по Опитному працював гранатомет бандитів.В районі Широкиного бойовики здійснювали провокаційні дії, стріляючи з гранатометів, стрілецької зброї, а о 00:26 – 0:31 – з використанням 82-міліметрового міномета», – йдеться в повідомленні.

В прес-центрі АТО зауважили, що українські військові, дотримуючись мінських домовленостей, вогонь у відповідь не відкривали.

Водночас донецькі сепаратисти заявляють, що ЗСУ замінували нейтральну територію на північному заході Горлівки і через вибух на українському КПП під Горлівкою поранено мирного жителя. Сайти луганських сепаратистів не містять повідомлень про те, як минула ніч на Донбасі.

Останніми тижнями в зоні АТО фіксувалось відносне затишшя і майже відсутність обстрілів, за винятком поодиноких. Це було пов’язано зокрема із тим, що сторони конфлікту під наглядом представників ОБСЄ почали відводити малокаліберну зброю від лінії зіткнення. Учора завершили відведення танків на всіх напрямках.

XS
SM
MD
LG