Доступність посилання

ТОП новини

Сепаратисти обстріляли українських військових біля Маріуполя – штаб АТО


У штабі АТО заявляють про обстріл сепаратистами увечері 7 січня позицій українських військових поблизу Маріуполя Донецької області.

«Після 18.00 години сьогоднішнього дня бойовики проросійських незаконних збройних формувань прицільно обстріляли з 82-міліметрових мінометів позиції сил АТО у районі населеного пункту Лебединське, що неподалік Маріуполя. Всього у бік українських захисників бандити випустили 5 мін. Інформація про можливі втрати та руйнування уточнюється», – повідомили у штабі АТО у четвер увечері.

Раніше у штабі АТО повідомили, що упродовж сьогоднішньої доби сепаратисти на Донбасі 18 разів застосували зброю проти українських військових.

В угрупованні «ДНР» стверджують, що українські військові минулої ночі обстріляли зону біля сіл Безіменне і Саханка. В угрупованні «ЛНР» заявляють, що українські військові обстріляли позиції луганських бойовиків з танкового озброєння і міномета калібром 120 міліметрів.

Наприкінці минулого року на засіданні Тристоронньої контактної групи в Мінську досягли домовленості про черговий, уже шостий режим тиші на Донбасі, що мав почати діяти в ніч на 23 грудня 2015 року, але повідомлення про порушення режиму припинення вогню продовжують надходити. Сторони конфлікту на Донбасі звинувачують одна одну в його порушенні і заперечують звинувачення на свою адресу.

XS
SM
MD
LG