Доступність посилання

ТОП новини

Пункт пропуску «Станиця Луганська» з 8 квітня закриють через обстріли – штаб АТО


Контрольний пункт в’їзду та виїзду (КПВВ) «Станиця Луганська», розташований на лінії розмежування у Луганській області, через обстріли бойовиків закриють у п’ятницю, 8 квітня. Про це штаб АТО повідомив у Facebook.

«Вже тиждень не припиняються обстріли бойовиками району поблизу КПВВ «Станиця Луганська». З метою збереження життя та здоров’я цивільного населення, яке перетинає цей пункт пропуску, командуванням штабу АТО на території Донецької та Луганської областей ухвалене рішення із завтрашнього дня, 8 квітня, тимчасово закрити КПВВ «Станиця Луганська», – йдеться у повідомленні.

Відновлення роботи пункту пропуску українські військові пов’язують із завершенням обстрілів із боку бойовиків.

Раніше цього тижня про обстріли в Станиці Луганській повідомляв голова Луганської обласної військово-цивільної адміністрацїі Георгій Тука. Він попереджав, що пункт пропуску в цьому райцентрі Луганщини може бути закритий.

В угрупованні «ЛНР» заяву штабу АТО наразі не коментували. Сепаратисти зранку 7 квітня звинуватили українських військових в обстрілі в районі села Калинівка. У штабі української воєнної операції раніше звинуватили бойовиків в обстрілі в районі Новозванівки.

У січні Тристороння контактна група у Мінську заявила про чергову домовленість про припинення вогню у зоні бойових дій на сході України з 14 січня. Однак відтоді сторони конфлікту неодноразово звинувачували одна одну в порушенні «режиму тиші».

XS
SM
MD
LG