Доступність посилання

ТОП новини

Вибори на лінії фронту. Нотатки інтерактивної поїздки репортерів Радіо Свобода. Долучайся, запитуй!

Журналісти Радіо Свобода Андрій Дубчак та Анастасія Магазова вирушили на Донбас, щоб у режимі онлайн розповісти вам про #вибори2019 уздовж лінії конфлікту. Головна наша мета – відвідати віддалені населені пункти на лінії розмежування на Луганщині.

Журналісти Радіо Свобода Андрій Дубчак та Анастасія Магазова вирушили на Донбас, щоб у режимі онлайн розповісти вам про #вибори2019 уздовж лінії конфлікту. Головна наша мета – відвідати віддалені населені пункти на лінії розмежування на Луганщині. Зокрема ті, які востаннє обирали президента країни 9 (!!) років тому. Хочемо розказати, що думають, що говорять, чи активно беруть участь у голосуванні місцеві жителі, чи йдуть люди з непідконтрольних територій голосувати. Пишіть у коментарях та напряму у соцмережах кореспондентам, що б ще цікаво було дізнатися. А також позначайте чи радьте тих у цій місцевості, чиї історії варто розказати якомога більшій кількості людей! Радьте нам, що показати. Якщо потрібна допомога у висвітленні проблем – пишіть.

08:19 29.3.2019

Доброго ранку! Наш перший матеріал вже онлайн.
Попри те, що ситуація у Новотошківському залишається нестабільною, проведення президентських виборів місцеві жителі оцінюють позитивно.
«Коли одного разу тобі не дають права голосу, то, коли воно до тебе вертається, ним ще дужче хочеться скористатися», – зізналася одна з місцевих мешканок під час розмови з нами.

Сьогодні ж ми працюємо у районі Щастя :)

Пишіть запитання або радьте цікаві історії людей з цієї місцевості!

15:27 28.3.2019

13:40 28.3.2019

Щойно поруч з КПВВ Золоте відбувся обстріл. Ми чули добре. Сам пункт перепуску працює лише з української сторони. Далі два кілометри "сірої зони" і проросійські бойовики, які не дають гарантій безпечного переходу для мирних жителів.

Їдемо вздовж лінії конфлікту і висвітлюємо #вибори2019. Питайте все, про що хочете дізнатися. Радьте, що показати та цікавих людей на Луганщині. Якщо потрібна допомога у висвітленні проблем - пишіть в лічку. Що показати?

10:15 28.3.2019

Сьогодні ми працюємо у районі населеного пункту Золоте на Луганщині. Плануємо відвідати КПВВ «Золоте», який нещодавно відкрили українські прикордонники.

Поки їдемо, бачимо по дорозі багато передвиборчої агітації від кандидатів-лідерів соціологічних опитувань – намети, білборди, сітілайти.

Передвиборча агітація Юрія Бойка у Сєверодонецьку
Передвиборча агітація Юрія Бойка у Сєверодонецьку

Подвійна передвиборча агітація Юлії Тимошенко на тому самому місці через хвилину
Подвійна передвиборча агітація Юлії Тимошенко на тому самому місці через хвилину

01:22 28.3.2019
Вибори на лінії фронту. Нотатки інтерактивної поїздки репортерів Радіо Свобода
Будь ласка, зачекайте

No media source currently available

0:00 0:01:04 0:00
ЗАВАНТАЖИТИ

XS
SM
MD
LG