Доступність посилання

ТОП новини

Український дипломат каже, що не бив стюардесу – ЗМІ


Український дипломат Володимир Коновалов заперечує факт побиття російської стюардеси в московському аеропорту «Шереметьєво». Про це пише газета «Сегодня».

«Побив стюардесу? Смішно! Та яке рукоприкладство! Після посадки до мене підійшли співробітники міліції. Нібито я зробив якесь порушення. Взяли у мене мій паспорт, але повернули лише після того, як їм махнув рукою представник консульського департаменту. По льотному полю за мною бігала ця стюардеса, хоча повинна була проводжати пасажирів», – розповів Коновалов виданню.

За його словами, вся ця історія виникла не просто так. «Я віз два саквояжі з диппоштою, не випускав їх із рук. Це провокація, історія спеціально кимось спланована заздалегідь. Стюардесу просто використовують. Був такий радянський дипкур’єр Нетте, якого свого часу застрелили, бажаючи заволодіти дипломатичною поштою. Може, це щось схоже?», – говорить дипломат.

Тим часом, як пише видання, в «Аерофлоті» розповіли, що український дипломат вдарив стюардесу. «27 березня такий інцидент дійсно був. Зараз Ірина Щербакова перебуває на лікарняному», – повідомили газеті в прес-центрі «Аерофлоту» й підтвердили, що стюардеса поскаржилася на дуже сильний удар Коновалова. Причини інциденту в компанії не озвучують.

Українське Міністерство закордонних справ вчора заявило, що дипломат вибачився перед стюардесою. Тому в МЗС вважають інцидент «вичерпаним». При цьому у відомстві не уточнили, в чому саме полягала суперечка.
XS
SM
MD
LG