Доступність посилання

ТОП новини

24 квітня колегія у кримінальним справах Верховного суду розгляне протест голови Верховного суду Віталія Бойка на рішення президії Київського міського суду у справі колишнього віце-прем'єра


24 квітня колегія у кримінальним справах Верховного суду розгляне протест голови Верховного суду Віталія Бойка на рішення президії Київського міського суду у справі колишнього віце-прем'єра, лідера партії "Батьківщина" Юлії Тимошенко про взяття її під варту

Про це повідомили в прес-службі Верховного суду.

Як повідомлялося, в протесті, підписаному в минулу п'ятницю, глава Верховного суду наполягає на тому, щоб залишити без зміни рішення Печерського райсуду столиці стосовно екс-віце-прем'єра, яким вона була звільнена з-під арешту.

Ю.Тимошенко була заарештована 13 лютого за звинуваченням у контрабанді російського газу, ухилянні від сплати податків в особливо великих розмірах, дачі хабара колишньому прем'єру Павлу Лазаренкові.

Рішенням Печерського районного суду вона була звільнена з-під арешту 27 березня, увечері 30 березня президія Київміськсуду скасувала рішення Печерського райсуду про звільнення Ю.Тимошенко з-під арешту.

В.Бойко своєю постановою 2 квітня припинив рішення Київського міськсуду, яким відмінялося рішення про звільнення з-під варти Ю.Тимошенко. За рішенням Генпрокуратури стосовно В.Тимошенко вжито запобіжний захід у вигляді підписки про невиїзд.
XS
SM
MD
LG