Доступність посилання

ТОП новини

Форум Національного порятунку оцінює результати голосування у Верховній Раді за підсумками звіту уряду


Форум Національного порятунку оцінює результати голосування у Верховній Раді за підсумками звіту уряду як формування необхідного президенту України Леоніду Кучмі "продажної комуно-олігархічної депутатської більшості"

Форум Національного порятунку оцінює результати голосування у Верховній Раді за підсумками звіту уряду як формування необхідної президенту України Леоніду Кучмі "продажної комуно-олігархічної депутатської більшості".

Про це мовиться в заяві Форуму національного порятунку.



Метою цієї більшості, говориться в документі, "є небачений за цинізмом розподіл України, за якого комуністи віддають Кремлю незалежність України, а злочинці-олігархи безроздільно привласнюють її національні багатства". "Цим сьогодні реалізовується російський сценарій знищення української незалежності і демократії", - наголошують автори заяви.

"Метою "кучмізму" є не відставка уряду, а знищення прем'єра Віктора Ющенка – або негайно, якщо він не піде на компроміси, або ж потім, якщо прем'єр погодиться виконати частину вимог олігархів", - відзначає Форум.

ФНП застерігає В.Ющенка від "недопустимого компромісу з олігархами, наслідком якого стане тільки втрата перспективи України і політичного обличчя прем'єра".
XS
SM
MD
LG