Доступність посилання

ТОП новини

Заходи безпеки на Україні посилено


Заходи безпеки на Україні посилено

Президент України Леонід Кучма на робочій нараді за участю глави адміністрації Президента Володимира Литвина, міністрів закордонних справ та оборони Анатолія Зленка та Олександра Кузьмука, керівників правоохоронних міністерств та відомств дав низку доручень щодо посилення охорони державного кордону, стратегічних об’єктів промисловості та енергетики, комунікацій, безпеки авіасполучення, запобігання нелегальній міграції.

Як повідомили в управлінні інформації та зв’язків з громадськістю Адміністрації Президента, на нараді обговорювались питання, пов’язані із проведенням міжнародної антитерористичної операції на території Афганістану.

Президент наголосив на необхідності об’єднання зусиль світової спільноти з метою рішучої боротьби з глобальною загрозою міжнародного тероризму.

Кучма зазначив, що, хоча застосування військових засобів у цій кампанії є неминучим, ефективна боротьба з тероризмом повинна включати також широкий комплекс заходів політичного, економічного, дипломатичного та іншого характеру.

У зв’язку із проведенням антитерористичної операції учасники наради розглянули комплекс додаткових заходів з підвищення внутрішньої та зовнішньої безпеки України.
XS
SM
MD
LG