Доступність посилання

ТОП новини

“Демократична дія” вірить у перемогу на наступних виборах


“Демократична дія” вірить у перемогу на наступних виборах

Одеса, 15 листопада 2001 - В Одесі громадсько-політична організація “Демократична дія” так само активно готується до виборів 2002 року. За її ініціативою проведено вже кілька “круглих столів”, зустрічей з виборцями обласного центру.

Організація “Демократична дія” добре відома в Одесі саме власною політичною послідовністю, активною опозицією до нинішньої не лише всеукраїнської але і регіональної влади.

За словами голови Всеукраїнської громадсько-політичної організації “Демократична дія” Євгена Акимовича:

“Ми вважаємо, що все таки вибори 2002 року дадуть певний позитивний результат. Нині все більше українське суспільство пересвідчується у тому, що ця влада є абсолютно криминалізованою і абсолютно нічого крім жахливого майбутнього дати не може.

Тому ми, як організація яка має всеукраїнський статус, вважаємо за необхідне добитися позитивних перетворень.

Ми, безумовно, виступаємо проти нинішньої влади. Ми підтримуємо партнерські стосунки з Блоком Юлії Тимошенко. Ми симпатизуємо Віктору Ющенку як людині яка можливо зможе провести до Верховної Ради більш менш пристойних людей”

Всеукраїнська громадська організація “Демократична дія” вірить у перемогу саме демократичних сил на наступних виборах до Верховної Ради та у органи місцевого самоврядування.

ВИБІР ЧИТАЧІВ

XS
SM
MD
LG