Доступність посилання

ТОП новини

Едуард Гурвіц: “Одеса була центром найбільш цинічних, варварських дій влади, яка не бажала йти у небуття...”


Едуард Гурвіц: “Одеса була центром найбільш цинічних, варварських дій влади, яка не бажала йти у небуття...”

Одеса, 12 травня 2002 - Народний депутат України Едуард Гурвіц вірить у те, що порушена Генеральною прокуратурою України карна справа стане початком процесу скасування фальсифікованих виборів міського голови й депутатів міської Ради.

“Було б дивно якби ми жили без надії на те, що в Україні можна чогось добитися.

Досвід виборів у березні 2002 року довів, що порушення виборчого Законодавства мало місце у багатьох містах, але Одеса була центром найбільш цинічних, варварських дій людей, які мають владу і використовували її для того щоби повністю фальсифікувати вибори.

Зрозуміло, що така ганебна поведінка владних чиновників призвела до того, що виконуючий обов'язки Генерального прокурора порушив карну справу і виніс спеціальну Постанову. Країна, яка говорить, що прагне до демократії нині нажаль не має нормального цивілізованого суду і ми у цьому переконались в Одесі. Україна не має і нормального цивілізованого місцевого самоврядування і усвідомлення людей у тому що фальсифікувати вибори, скоювати злочин, заборонено.

Постанова виконуючого обов'язки Генерального прокурора України повинна довести, що безкарно порушувати Закон “Про вибори” не можна...”

ВИБІР ЧИТАЧІВ

XS
SM
MD
LG