Доступність посилання

ТОП новини

За даними Луганської обласної санітарно-епідеміологічної станції, на сьогодні у місті Суходольську з підозрою на вірусний гепатит А госпіталізовані 425 мешканців, серед них 109 дітей


-- no author -- З 9 червня, коли у шахтарському поселенні почалась епідемія, діагноз «вірусний гепатит А» медики підтвердили у 482 осіб, з яких 119 – діти. За минулу добу госпіталізували шістьох хворих, а виписали з лікарні 51 особу, в тому числі й 17 дітей. Як заявило керівництво області, у Суходольську настав переломний момент у подоланні масового захворювання.

З 9 червня, коли у шахтарському поселенні почалась епідемія, діагноз «вірусний гепатит А» медики підтвердили у 482 осіб, з яких 119 – діти. За минулу добу госпіталізували шістьох хворих, а виписали з лікарні 51 особу, в тому числі й 17 дітей. Як заявило керівництво області, у Суходольську настав переломний момент у подоланні масового захворювання.

Епідемія вірусного гепатиту “А” виникла через недосконалу систему водопостачання міста, внаслідок чого питна вода була забруднена каналізаційними стоками.
XS
SM
MD
LG