Доступність посилання

ТОП новини

Новопризначений Посол Сполучених Штатів в Україні Джон Едвард Гербст провів сьогодні переговори з міністром закордонних справ України Костянтином Грищенком і вручив йому копію вірчих грамот


-- no author -- Американський дипломат подякував українській стороні за участь у відбудові Іраку. Посол Гербст заявив, що його головна мета – поліпшити двосторонні відносини між Вашингтоном і Києвом.

Американський дипломат подякував українській стороні за участь у відбудові Іраку. Посол Гербст заявив, що його головна мета – поліпшити двосторонні відносини між Вашингтоном і Києвом.

Джон Едвард Гербст:

«Як і президент Кучма, і уряд України, ми також бажаємо бачити Україну інтегрованою до Євроатлантичної спільноти – для того, щоб ця інтеграція просувалася більш успішно та щоб наші взаємини міцніли. Ми з надією дивимося у майбутнє, коли український народ втілить у життя свої демократичні сподівання через проведення вільних і демократичних президентських виборів наступного року».

До недавнього часу пан Гербст був послом США в Узбекистані. Раніше працював Генеральним консулом США в Єрусалимі і першим заступником Посла з особливих доручень у справах нових незалежних держав, директором офісу у справах незалежних держав і Співдружності та директором у справах регіону в Близькосхідному бюро Державного департаменту США.
XS
SM
MD
LG